Protest tegen de boerkawet.

Vrijdag 9 augustus was ik bij het protest in Den Haag tegen de boerkawet, officieel de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding. Voor wat ik van die wet vind verwijs ik graag naar het standpunt van Amnesty. De organisatie ziet helemaal niets in de boerkawet.

Ik ging naar de demonstratie om foto’s te maken, vooral om een nieuwe camera te testen. Om precies te zijn een panorama camera, de Russische Horizon S3 Pro. Werd me gestuurd vanuit Moskou, nieuw in doos waarop foto’s van het Kremlin stonden (niet in panorama formaat). Meestal worden dit soort camera’s gebruikt voor landschappen; heel zelden voor documentaire of nieuwsfotografie. Experiment!

Een paar resultaten hier, inclusief twee foto’s op “normaal” formaat. Benieuwd wat jullie ervan vinden!

If you liked this, please consider making a donation!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.